pijl

Bij Group Five zijn we er trots op dat we een cruciale rol hebben mogen en nog steeds spelen in de veiligheid en het succes van Boothstock Festival in Rotterdam. Als beveiligingspartner hebben we ruim 100 toegewijde beveiligingsprofessionals geleverd om ervoor te zorgen dat het festival soepel verliep, zowel tijdens het evenement zelf als tijdens de op en afbouwperiodes.

Op en afbouwbeveiliging

Onze betrokkenheid bij Boothstock festival ging verder dan alleen de festivaldagen. We hebben ook de op en afbouwperiodes beveiligd om ervoor te zorgen dat apparatuur en eigendommen veilig waren, zelfs buiten de evenementdata. Dit omvatte het bewaken van het terrein, het beheren van de toegang en het handhaven van de beveiligingsprotocollen om diefstal en vandalisme te voorkomen.

Ons team en uw veiligheid

Het succes van ons werk bij Boothstock Festival is te danken aan ons toegewijde team van beveiligingsporfessionals en de sterke samenwerking met JMR Events. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de positieve ervaring van festivalbezoekers en het vlotte verloop van het evenement.

 

Bij Group Five zetten we ons in om evenementen, festivals en locaties te beveiligen met het oog op veiligheis, publieksbeleving en professionaliteit. 

particulier_beveiligingsbedrijf_Boothstock_foto_1.png